Tocator pentru lemn LR  Inapoi

tocator lemn fix lr untha s banner

Compact si fiabil. Tocatorul de lemne LR520 este un concasor cu un singur ax conceput special pentru companiile din domeniul prelucrarii lemnului si prefabricatelor din lemn care au un volum de deseuri lemnoase mai mic de 3 m³ pe saptamana. Datorita designului fara impingator, acest concasor de lemn usor de intretinut ocupa foarte putin spatiu. unitatea de control cu consum redus de energie impreuna cu functia integrata de oprire in urma nefunctionarii reduc semnificativ costurile la energie. conceptul unitatii de control puternice impreuna cu sistemul UNTHA de taiere, testat si dovedit, asigura un proces fiabil de prelucrare. Aschiile de lemn sunt evacuate fie prin intermediul unei fante de evacuare spiralate, fie cu ajutorul unui dispozititv extern de extractie.

Tehnologia puternica impreuna cu binecunoscuta calitate a caracteristicilor UNTHA fac din LR520 nu doar cel mai fiabil concasor de lemne, ci si cel mai economic.

LR630 este un clasic absolut printre tocatoarele de lemne, raportul sau excelent cost/performanta fiind unul dintre cele mai convingatoare atuuri ale sale. Acest concasor de lemne este in mod normal utilizat de catre tamplariile care proceseaza un volum de deseuri lemnoase cuprins intre 1 si 7 m³ pe saptamana.

Tocator de lemne LR630 poate prelucra materiale, precum lemn masiv, PAL, furnir si placi MDF. Produsul final omogen provenit din tocatoare este perfect adaptat pentru sistemele de incalzire şi producţia de brichete de lemn.

LR700 este un tocător de lemn proiectat pentru o gamă largă de aplicaţii. Clienţii noştri sunt în special impresionati de designul compact şi numărul mare de aplicaţii posibile.

Concasorul de marime medie din gama LR include marele pachet tehnologic UNTHA LR, transformându-l într-o râşniţă de lemn extrem de economica.

Acest tocător de lemn este de obicei folosit de tâmplari şi dulgheri pentru raderea fiabila a 4-12 m³ deşeuri lemnoase pe săptămână. Concasorul de lemne LR700 poate procesa materiale, precum lemn masiv (busteni), PAL, furnir amestecat cu lemn, paleti si placi MDF. Produsul final omogen este perfect potrivit pentru sistemele de incalzire şi producţia de brichete de lemn.

brosura

Descarca brosura

Modelele LR 520 Modelele LR 630 Modelul LR 700 Modelul LR 1000 si LR 1400

Pentru mai multe informatii descarca brosura de prezentare.(format .pdf, in limba engleza)


Tip52063070010001400
Aplicatii lemn lemn lemn lemn lemn
Varianta stationar stationar stationar stationar stationar
Nr. Axe 1 1 1 1 1
Productivitate (t/h) 1 2 4 6 8
Dimensiuni utilaj (mm) - - - - -
Dimensiuni gura alimentare (mm) 830x516 624x792 700x1065 1000x1050 1400x1050

 

 

Compania noastra

Colectare si transport deseuri
Sortare si tratare mecanica
Compost decontaminare soluri
Solutii forestiere biomasa

NEWSLETTER

Inscrieti-va la newsletter Prorecycling pentru a primi cele mai noi stiri si oferte din domeniu.

Partenerii nostrii

Conectare social media

Despre noi

Proper Recycling este partenerul dumneavoastra in domeniul managementului reciclarii deseurilor specializati in furnizarea de solutii eficiente si complete pentru:
- Consultanta de specialitate;
- Colectare si transport deseuri;
- Linii de sortare deseuri menajere, industriale, din constructii sau demolari;
- Tratare mecanica si biologica. Compost;
- Combustibili alternativi (RDF);

Citeste mai multe...

Contacteaza-ne

  • Location Romania, Ciorogarla, jud Ilfov, Sos. Bucuresti, nr. 57, 077055
  • Phone+4.0372.150.844; +4.0756.065.065
  •         +4.031.8157.357
  • Email office@prorecycling.ro