tocatoare fixe untha s banner

S25 - Concasor universal compact

S25 este un mic şi puternic concasor rotativ şi se utilizează pentru un număr mare de aplicaţii diferite. Concasorul cu doua axuri si zgomot redus are o eficienţă energetică de 7,5 kW şi poate sfasia cu uşurinţă orice tip de material incarat. Datorită numărului mare de opţiuni de proiectare, S25 poate fi cu uşurinţă personalizat pentru a satisface cerinţele clientului.

Fiabile şi versatile

Concasorul este ideal pentru a reduce eficient volumul diferitelor tipuri de materiale (a se vedea ariile de aplicare). Pentru ca reduce pana la 90% din volum, utilizatorul va putea salva costuri considerabile cu depozitare și eliminare.

S25 este implicit dotat cu un sigiliu mecanic şi cu o placă de uzură şi a fost proiectat pentru funcţionare continuă. Concasorul cu două axuri este deosebit de usor de intretinut datorită arborilor de taiere din oţel călit, rezistenti la uzură de tăiere; acestia garantează, de asemenea, procesul de înaltă fiabilitate. În funcţie de mărimea granulară dorită, concasorul poate fi echipat fie cu un sistem de jupuire, fie cu un ecran. Maşina în sine necesită puţin spaţiu datorită faptului ca este compacta şi astfel poate fi uşor integrata în instalaţiile existente.

Soluţie la cheie de reciclare in-house

S25 este disponibil în versiunea mobilă pentru o soluţie de reciclare in-house; conţine un cadru de bază, o unitate de control şi un recipient de colectare cu o capacitate de 240 litri. Doaraseaza-l unde ai nevoie, alimenteaza-l si fa-ti treaba!! Opţional, aparatul poate fi echipat cu transportoare pentru introducerea şi eliminarea materialelor. Avem un manager de produs care va fi încântat să vă ajute la planificarea şi punerea în aplicare a proiectului.

Concasare puternica şi eficienta pentru aplicatii grele. Concasorul S120 cu ax dublu - de asemenea, numit foarfecele rotativ - este ideal pentru mărunţirea resturilor metalice, electronice, a anvelopelor sau a hârtiei. Materialul de intrare este procesat in dimensiuni reduse de sistemul de tăiere cu 4 motoare si două axuri puternice. Pentru particule mai mici si mai omogene, se poate utiliza impreuna cu un concasor UNTHA cu 4 axuri.

Caracteristici de calitate

  • Disponibilitate ridicată
  • Conceptul de disc flexibil
  • Sistem inteligent de tăiere
  • Costuri scăzute de operare


Tip25120
Aplicatii universal universal
Nr. Axe 2 2
Productivitate (t/h) - -
Dimensiuni utilaj (mm) - -
Dimensiune gura alimentare (mm) 430x850 1378x760

 

 

Compania noastra

Colectare si transport deseuri
Sortare si tratare mecanica
Compost decontaminare soluri
Solutii forestiere biomasa

NEWSLETTER

Inscrieti-va la newsletter Prorecycling pentru a primi cele mai noi stiri si oferte din domeniu.

Partenerii nostrii

Conectare social media

Despre noi

Proper Recycling este partenerul dumneavoastra in domeniul managementului reciclarii deseurilor specializati in furnizarea de solutii eficiente si complete pentru:
- Consultanta de specialitate;
- Colectare si transport deseuri;
- Linii de sortare deseuri menajere, industriale, din constructii sau demolari;
- Tratare mecanica si biologica. Compost;
- Combustibili alternativi (RDF);

Citeste mai multe...

Contacteaza-ne

  • Location Romania, Ciorogarla, jud Ilfov, Sos. Bucuresti, nr. 57, 077055
  • Phone+4.0372.150.844; +4.0756.065.065
  •         +4.031.8157.357
  • Email office@prorecycling.ro