tocator fix untha rs banner

Tocătoarele de încredere RS30 şi RS40 au fost dezvoltate pentru o gamă largă de aplicaţii şi au un palmares de zeci de ani. Aceste tocătoare compacte pot functiona individual sau pot sa fie integrate în sisteme de cuprinzătoare. Designul functional, disponibilitatea înaltă şi rezultatele consecvente sunt toate semnele distinctive ale acestor tocătoare de încredere.

Noul NRS150 noi este cel mai mare concasor industrial fabricat de UNTHA, creat special pentru aplicatii extreme in care operatorii au nevoie de costuri costuri reduse de operare şi disponibilitate ridicată. Unitatea de cuplu UNTHA este sufletul acestui concasor unic si inovator.

Unitatea a fost gandita pentru a optimiza consumul de energie, in timp ce monitorizeaza indeaproape tensiunile asupra arborilor de taiere. Obiectele străine sunt detectate rapid şi concasorul este oprit imediat, prevenind astfel orice eventuale daune la instrumentele de tăiere.

Unitate de cuplul UNTHA

Unitatea de cuplu UNTHA controleaza in mod automat viteza de tăiere şi cuplu de livrare în timp ce permite lamelor de taiere sa fie inversate fără a deteriora concasorul. Acest lucru este deosebit de util atunci când se toaca materiale problematice, cu cerinţe mari de cuplu. Viteza de taiere si cuplul pot fi ajustate in functie de materialele tocate. Acest nou sistem functioneaza fara cuplaje, fra roti turnante si fara ace de foarfeca, fiind astfel mult mai putin predispus la defectiuni mecanice. Timpul mare de procesare si consumul redus de energie fac din UNTHA RS150 liderul mondial in clasa sa.

Dacă aveţi un material greu de maruntit, acest concasor industrial trebuie să fie pe lista dumneavoastra de cumparaturi.

Tocătoarele industriale rafinate (modelul de concasor RS) au trecut testul de timp şi aplicaţiile cele mai dificile. Cu fiabilitatea lor mare şi capacitatea lor de a manipula fără probleme elementele cele mai dure, excelează într-o gamă largă de aplicaţii. Viteza, cuplu, camera de tăiere, sisteme de tăiere, ecrane perforate şi variante de etanşare - toate aceste caracteristici pot fi configurate individual pentru a crea concasoare personalizate, care îndeplinesc perfect cerinţelor dumneavoastră. Designul robust şi puternic si sistemele lor performante de taiere sunt perfecte pentru operatii de taiere continue si de lunga durata.

brosura

Descarca brosura

Modelele 30 si 40 Modelele 50 - 100 Modelul 120 Modelul 150

Pentru mai multe informatii descarca brosura de prezentare.(format .pdf, in limba engleza)


Tip30405060100150
Aplicatii universal universal universal universal universal universal
Nr. Axe 4 4 4 4 4 4
Productivitate (t/h) - - - - - -
Dimensiuni utilaj (mm) - - - - - -
Dimensiune gura alimentare (mm) 450x600 1000x700 1230x700 1440x860 1500x1020 1500x1260


Compania noastra

Colectare si transport deseuri
Sortare si tratare mecanica
Compost decontaminare soluri
Solutii forestiere biomasa

NEWSLETTER

Inscrieti-va la newsletter Prorecycling pentru a primi cele mai noi stiri si oferte din domeniu.

Partenerii nostrii

Conectare social media

Despre noi

Proper Recycling este partenerul dumneavoastra in domeniul managementului reciclarii deseurilor specializati in furnizarea de solutii eficiente si complete pentru:
- Consultanta de specialitate;
- Colectare si transport deseuri;
- Linii de sortare deseuri menajere, industriale, din constructii sau demolari;
- Tratare mecanica si biologica. Compost;
- Combustibili alternativi (RDF);

Citeste mai multe...

Contacteaza-ne

  • Location Romania, Ciorogarla, jud Ilfov, Sos. Bucuresti, nr. 57, 077055
  • Phone+4.0372.150.844; +4.0756.065.065
  •         +4.031.8157.357
  • Email office@prorecycling.ro