Multistar  Inapoi

ciururi mobile si fixe multistar 123

Separatorul Multistar S3 este noul membru din gama profesionala produsa de Komptech. Proiectat în mod expres pentru nevoile de volum mai mic sau moderat ale utilizatorilor, S3 combina costul scazut cu un nivel de performanţă disponibilă anterior doar în clasa de mare capacitate L şi XL. Construit pe un modul de ridicare tip macara, are dimensiuni mici în timp ce încă mai oferă mobilitatea necesara pentru furnizorii de servicii sau utilizatorii de mai multor locuri. Ca si modelele cu capacitate mai mare, cererile variază de la compost la butasi verzi si scoarta de copac, rumegus şi resturi din lemn. În mod similar, aproape toate opţiunile de maşini mai mari sunt disponibile - cernerea particulelor medii, variaţiile puntii, trece de la 3 la 2 fracţiuni, extensii ale palniilor şi mult mai mult.
Noul separator Multistar L3 este o îmbunătăţire în continuare de linia de Multistar stele ecrane. Mare capacitate într-o gamă largă de aplicaţii, combinat cu sistemul patentat de curăţare pentru un grad remarcabil de separare chiar cu materiale umede, face cel mai capabil masina din clasa sa.
Noile caracteristici sporesc flexibilitatea de funcţionare şi simplifică întreţinerea. Astfel, panourile acopera nu doar pentru a proteja componentele din interior, ele servesc, de asemenea, ca si uși de acces pentru acces deplin la toate punctele de întreţinere. Alte repere includ o configuraţie de casete de punţi ecran pentru schimbări rapide, adăugarea de flexibilitate. Componentele masinii sunt mai dure, sistemul de gestiune a descărcarilor a fost reproiectat şi de configurarea de control este chiar mai intuitiva.

TipS3L3
Modalitate de sortare stea stea
Varianta semi-mobil mobil
Suprafata de sortare efectiva (mp) 6 11.15
Productivitate (mc/h) 100 250
Dimensiuni utilaje (mm) 8200x2450x2560 11500x2550x4000
Volum buncar incarcare (mc) 3.5 7


Compania noastra

Colectare si transport deseuri
Sortare si tratare mecanica
Compost decontaminare soluri
Solutii forestiere biomasa

NEWSLETTER

Inscrieti-va la newsletter Prorecycling pentru a primi cele mai noi stiri si oferte din domeniu.

Partenerii nostrii

Conectare social media

Despre noi

Proper Recycling este partenerul dumneavoastra in domeniul managementului reciclarii deseurilor specializati in furnizarea de solutii eficiente si complete pentru:
- Consultanta de specialitate;
- Colectare si transport deseuri;
- Linii de sortare deseuri menajere, industriale, din constructii sau demolari;
- Tratare mecanica si biologica. Compost;
- Combustibili alternativi (RDF);

Citeste mai multe...

Contacteaza-ne

  • Location Romania, Ciorogarla, jud Ilfov, Sos. Bucuresti, nr. 57, 077055
  • Phone+4.0372.150.844; +4.0756.065.065
  •         +4.031.8157.357
  • Email office@prorecycling.ro