Prese automate de balotat  Inapoi

9b2c4b44fb86522964124ed80d03c5e8 XL

Prese de balotat fiabile – Presele noastre de la 150 la 800 m3/ora pot lucra 24/7 la compactarea diverselor deseuri in baloti cu densitate ridicata si forma perfecta. Presele de balotat Presona dovedesc ca au capacitatea de a indeplini cerintele cele mai riguroase de presare sau ale industriei de reciclare.

Costuri eficiente de presare – Datorita tehnologiei de presare inovatoare, sistemul patentat de Pre-Presare, presele noastre de balotat pot realiza baloti de inalta densitate care duc la reducerea costurilor de transport in timp ce utilizati o putere cu 50% mai mica decat prese de balota tconventionale. Acest lucru nu numai ca economiseste banii afacerii dumneavoastra in domeniul logisticii, dar si energie si timp, si nu in cele din urma scaderea emisiilor de carbon.

Prese adaptabile – Puteti folosi presele Presona pentru a recicla o multitudine de materiale, cum ar fi: hartie (deseu sau fasii), carti, carton ondulat, reviste/cataloage/prospecte, ziare, cutii de conserve/doze metalice, doze de aluminiu, SRF – combustibil solid recuperat, HDPE – polietilena de inalta densitate, LDPE – polietilena de joasa densitate, PET, MSW – deseu municipal, RDF – combustibil alternativ, textile, deseu industrial tocat, polistiren.

Compania noastra

Colectare si transport deseuri
Sortare si tratare mecanica
Compost decontaminare soluri
Solutii forestiere biomasa

NEWSLETTER

Inscrieti-va la newsletter Prorecycling pentru a primi cele mai noi stiri si oferte din domeniu.

Partenerii nostrii

Conectare social media

Despre noi

Proper Recycling este partenerul dumneavoastra in domeniul managementului reciclarii deseurilor specializati in furnizarea de solutii eficiente si complete pentru:
- Consultanta de specialitate;
- Colectare si transport deseuri;
- Linii de sortare deseuri menajere, industriale, din constructii sau demolari;
- Tratare mecanica si biologica. Compost;
- Combustibili alternativi (RDF);

Citeste mai multe...

Contacteaza-ne

  • Location Romania, Ciorogarla, jud Ilfov, Sos. Bucuresti, nr. 57, 077055
  • Phone+4.0372.150.844; +4.0756.065.065
  •         +4.031.8157.357
  • Email office@prorecycling.ro