Centrul de management integrat al deseurilor Remetea - Harghita  Inapoi

header

Statia de sortare Remetea are o capacitate proiectata de 15.200 to/an si sunt sortare urmatoarele categorii de deseuri separate la sursa: hartie/carton, materiale plastic, sticla, metale. Principalele componente ale liniei de sortare sunt: desfacator de saci Hartner model Bagstor 3024, banda si cabina de sortare, banda de alimentare si presa de balotat cu sistem de prepresare Presona model LP50.

container 1container 2container 3

Statia de tratare mecanica a deseurilor este parte integranta a statiei de compostare care insumeaza urmatoarele procese: pretratare mecanica, tratare biologica, maturare si rafinare. Pretratarea mecanica este formata dintr-un desfacator de saci Hartner, banda si cabina de sortare si tocator Komptech model Crambo 3400. Tratarea biologica si maturarea se fac pe un platou aerat cu ajutorul intorcatorului de brazde Komptech model X55. Rafinarea se face cu ajutorului ciurului Komptech model Joker.

container 4container 5container 6

In rest toate celelalte operatiuni sunt efectuate cu echipamente care au intregit si completat solutia Prorecycling pentru centrul de management integrat al deseurilor Remetea, si anume: camioane cu carlig Meiller, containere abroll, incarcatoare frontale Hyundai, incarcatoare compacte Mecalac, Incarcatoare cu brat pivotant Mecalac, compactor de deseuri Bomag, cantar autor, platforma spalare roti, autogunoiere.

container 7container 8container 9
container 10container 11container 12

 

 

Compania noastra

Colectare si transport deseuri
Sortare si tratare mecanica
Compost decontaminare soluri
Solutii forestiere biomasa

NEWSLETTER

Inscrieti-va la newsletter Prorecycling pentru a primi cele mai noi stiri si oferte din domeniu.

Partenerii nostrii

Conectare social media

Despre noi

Proper Recycling este partenerul dumneavoastra in domeniul managementului reciclarii deseurilor specializati in furnizarea de solutii eficiente si complete pentru:
- Consultanta de specialitate;
- Colectare si transport deseuri;
- Linii de sortare deseuri menajere, industriale, din constructii sau demolari;
- Tratare mecanica si biologica. Compost;
- Combustibili alternativi (RDF);

Citeste mai multe...

Contacteaza-ne

  • Location Romania, Ciorogarla, jud Ilfov, Sos. Bucuresti, nr. 57, 077055
  • Phone+4.0372.150.844; +4.0756.065.065
  •         +4.031.8157.357
  • Email office@prorecycling.ro