Intorcatoare de brazda  Inapoi

intorcator brazda banner

Intorcatorul de brazda Topturn este unul dintre cele mai utilizate strunguri de compost din lume, iar noul X55 nu face decat sa intareasca aceasta pozitie. Inspirata de clientii nostri, aceasta a treia generatie de strung ofera o performanta maxima cu un maxim de confort.
Motorul de 242 Kw se aliniaza standardelor privind emisiile (Nivelul 4f/EU Stadiul IV), iar noul sistem de racire mentine totul la o temperatura scazuta chiar si in conditii dure. Alte avantaje sunt reprezentate de cabina mai mare si mai confortabila si de noua transmisie automata (care asigura un mediu de lucru mai relaxat) si platformele hidraulice de intretinere, pentru intretinere rapida si usoara.
Noul intorcator de brazda Topturn X63 a fost creat pentru a indeplini cele mai exigente sarcini. In calitate de succesor al modelului X60, a fost echipat cu un motor mai puternic si cu o latime de admisie de pana la 6 metri, pentru o capacitate de livrare de pana la 4500 de metri cubi pe ora. Combinatia dintre un tambur supradimensionat, echipat cu o banda transportoare cu lame ascutite, si cuplul puternic asigura ca rotorul va lasa in urma o linie perfecta.
Motorul se aliniaza standardelor moderne privind emisiile de noxe, iar sistemul de racire mentine o temperatura scazuta chiar si in situatii dificile. Alte avantaje sunt reprezentate de cabina mai mare si mai confortabila si de noua transmisie automata (care asigura un mediu de lucru mai relaxat) si platformele hidraulice de intretinere, pentru intretinere rapida si usoara.
Noul Topturn X63 a fost creat pentru a indeplini cele mai exigente sarcini. Designul rezistent si robust permite performanta maxima chiar si in cazul materialelor mai dure. Performanta masinii nu este controlata electric, ci poate fi ajustata de catre operator. Motorul Caterpillar, cu cei 446 de cai putere, este perfect adaptat acestei masini.
Un sistem de racire puternic si extrem de eficient menntine motorul si sistemul hidraulic la o temperatura scazuta chiar si atunci cand temperatura ambientala este ridicata. Procesul de rotatie este accelerat de tamburul hidraulic dotat cu o banda transportoare cu lame.


ModelTopturnTopturnTopturn
Tip X55 X63 X67
Varianta roti/senile roti/senile roti/senile
Diametru cilindru (mm) 1200 1400 1750
Productivitate (mc/h) 4000 4500 4500
Latime brazda (mm) 5300 6000 6400
Latime maxima brazda (mm) 2500 2800 3100


 

 

Compania noastra

Colectare si transport deseuri
Sortare si tratare mecanica
Compost decontaminare soluri
Solutii forestiere biomasa

NEWSLETTER

Inscrieti-va la newsletter Prorecycling pentru a primi cele mai noi stiri si oferte din domeniu.

Partenerii nostrii

Conectare social media

Despre noi

Proper Recycling este partenerul dumneavoastra in domeniul managementului reciclarii deseurilor specializati in furnizarea de solutii eficiente si complete pentru:
- Consultanta de specialitate;
- Colectare si transport deseuri;
- Linii de sortare deseuri menajere, industriale, din constructii sau demolari;
- Tratare mecanica si biologica. Compost;
- Combustibili alternativi (RDF);

Citeste mai multe...

Contacteaza-ne

  • Location Romania, Ciorogarla, jud Ilfov, Sos. Bucuresti, nr. 57, 077055
  • Phone+4.0372.150.844; +4.0756.065.065
  •         +4.031.8157.357
  • Email office@prorecycling.ro